Telesex

Få dig en lækker fræk stund med mig, hvor vi gir plads til frække ord og små perverse indfald. Hør mig få orgasme.

Hvis du er fristet til en lækker omgang telefonsex, så sender du mig en SMS med teksten telesex samt hvor mange minutter du ønsker at købe.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive et par stikord, hvis vores frække samtale skal indeholde noget bestemt. Der er plads til frække fantasier.

PRISER:

5 minutter = 125kr.

10 minutter = 170kr.

15 minutter = 220kr.

20 minutter = 270kr.

30 minutter = 400kr.

Når du har sendt din SMS med teksten TELESEX og minut tal, og jeg har bekræftet din tid, overføres aftalte beløb via Mobilepay på tlfnr: 91802336

Jeg er ikke til rådig på min telefon hele døgnet. Det vil primært være i aftentimerne der er mulighed for at få kontakt til telefonsex. Men du er altid velkommen til at skrive og spørge.

Opkald besvares først EFTER betaling er fuldført. 

Fotokrus

Du har nu chancen for at erhverve dig et krus med to af mine flotte foto. Du har to muligheder:

5stk krus udloves for en anbefaling. Til de næste fem gæster som skriver en anbefaling om mig på Eroguide.dk, udlover jeg et fotokrus til hver. (Gælder både tidligere og kommende gæster efter møde med mig). Genvej til min eroguide-profil findes under "Links".

3stk krus udloves for en god historie. Fortæl kort hvor mit krus kommer til at få sin plads, og hvorfor det vil være et godt sted. Fra kontor til skurvogn eller den private herreklub. (Møde med mig ikke påkrævet). Du kan både fortælle din historie herunder, eller skrive til mig direkte.

Jeg er glæder mig til at høre hvad du har at fortælle. Kys Freja 💋

Visitkort

Alle gæster bliver tilbudt visitkort som findes i to versioner:

Det første er diskret og kun med telefonnr. 

Det andet er luxus med guldlogo, hjemmeside og tlf'nr samt en lille skjult detalje.... 

Hvis du ønsker visitkort tilsendt er dette muligt. Det store gyldne klistermærke tilbydes også. Kontakt mig og hør nærmere.